divendres, 18 de setembre del 2015

Podcast

https://soundcloud.com/maria-del-carme-monllor-romeu/alfabetitzaci

Un podcast és un arxiu d'àudio gratuït, normalment un MP3, que es pot descarregar i escoltar a un ordinador o a un reproductor d'MP3.

L'aplicació de SoundCloud, on es distribueixen àudios, té com a part positiva la funció de transmissió d'arxius de musica o de so a la majoria de programes i plataformes possibles, a més de tenir una part més social on es pot contactar i expressar gustos amb altres persones. SoundCloud resulta molt útil per explicar a altres persones què pensem sobre temes d'opinió, de reflexió, etc. Aquesta aplicació, a més, pot ser útil en l'educació, per exemple, es pot utilitzar perquè els alumnes puguin escoltar material educatiu (penjat pels seus mestres o altres usuaris). També es pot ensenyar als alumnes a crear àudios i penjar-los, i amb una classe de llengües o de música això pot ser útil de diferents formes.

L'experiència multimodal de producció del podcast ha estat molt interessant pel nostre aprenentatge i trobem l'aplicació de Soundcloud molt útil, tot i així, creiem que la part d'inicialització d'aquesta aplicació és bastant complicada ja que vam tenir alguns problemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada